Brynäs IF

714058 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102490

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Campese står fast vid att man stöttar PA till 100%. Det känns ju ganska logiskt eftersom man varit väldigt tydliga med att vi nu ska bygga nytt, från grunden. Det får ta den tid det tar.

Jag ger det 3 raka förluster till, sen kommer något hända. Garanterat. Det börjar redan spridas ett upproriskt sorl bland fansen och insändarna till tidningarna blir fler och fler. Sen tror jag nog inte sponsorerna hade räknat med att den nya grunden som byggs kan fortsätta implementeras i Allsvenskan. Den dealen tror jag knappast ERP hade gödslat några extra miljoner på.
Sen är det kanske inte säkert att det blir PA som får gå. Det kan mycket väl vara Sundlöv eller Campese som ryker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: fansen är dumma i huvudet om dom vill sparka PA i sånna fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag tror inte det är en bra idé att sparka PA. Vi har haft tillräckligt med tränarkarusell och vem i hela friden skulle vilja ta i tränarjobbet ens med tång?

Är det någon som borde rensa ut sitt skrivbord så är det Sundlöv som skriver dyra fleråskontrakt med spelare i karriärsnedförsbacke.

Måste finnas mer kompetenta sportchefer som vet hur man sätter ihop ett bra lag. Lös ut några kontrakt och skriv några nya med hungriga spelare som går arbetslösa. Borde gå att ordna säsongen ut. Andra lag har ju agerat så...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas:
Smärtgränsen ligger nånstans där runt 9 raka torsk. Nån vinst (varför inte i morgon redan) förlänger den bortre gränsen.
PA, Mormor och Camparn, i den ordningen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Alltså, alla klubbledningar står ju bakom sin tränare till 100% utåt i alla situationer så länge tränaren är kvar i klubben. Även om Brynäs, mot förmodan, skulle planera att sparka PA imorgon så vore ju den officiella ståndpunkten att man står bakom honom till 100%.
Kommentera