Brynäs IF

713157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102508

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag tror inte det är en bra idé att sparka PA. Vi har haft tillräckligt med tränarkarusell och vem i hela friden skulle vilja ta i tränarjobbet ens med tång?

Är det någon som borde rensa ut sitt skrivbord så är det Sundlöv som skriver dyra fleråskontrakt med spelare i karriärsnedförsbacke.

Måste finnas mer kompetenta sportchefer som vet hur man sätter ihop ett bra lag. Lös ut några kontrakt och skriv några nya med hungriga spelare som går arbetslösa. Borde gå att ordna säsongen ut. Andra lag har ju agerat så...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Nu får det vara stopp med sparkningar, låt gänget köra tre år nu oavsett vad som sker säger jag. Skiten som pågår dödar intresset och det får vara nog. Nu är det tillsammans framåt med Sundlöv och PA vid rodret som gäller, ingenting kan få oss att ge upp.
Alla man ombord nu så kör vi genom stormiga hav, fighten mot de andra skeppen kan starta, hissa flaggan och ladda kanonerna.
Om vi förlorar striden så skall vi sjunka med flaggan i topp och med hela besättningen kvar på skeppet. (Den sista?) striden kan börja!
Vi är Brynäs, vi ger oss aldrig!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det börjar ju bli samma visa med att sparka sportchefer också i så fall.. Det har sparkats så mycket i föreningen att det känns som en väldigt trött lösning att gå på häxjakt ännu en gång..
Kommentera