*/ ?>

Inlägg #2102956

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Bra presskonferens! Peter har mitt förtroende. Kul att Roger faktiskt försvarar Peter om Malmömatchen.

Många saker som var bra idag förstås - Men det viktigaste var att vi hade flera femmor som var riktigt bra, och att passen plötsligt satt i mittzon. Förstafemman gör poäng allihopa. Desch gör en kanonmatch på nytt, Gunler gör mycket bra saker, han bidrog i PP och hittade nätet. Ersson stabil.

Björk gör en bra match, tycker även att backarna som helhet hittar sina passningar mycket bättre idag. Försvarsspelet och back-check är bra. Skottstatistiken har varit på bättringsvägen i flera matcher, idag med.

Avsluten - enormt starka. Utnyttjar alla lägen känns det som. Många puckar i kryssen ikväll. Nu hoppas vi att detta ger självförtroende i omklädningsrummet.

Skål

Edit: Grattis Huge
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag tycker också presskonferensen igår var rolig att lyssna på. Inte en massa "gnabb" utan kloka svar från två kloka tränare. Tycker att Peter senaste veckan efter Malmömatchen i flera steg visat saker som gör att åtminstone jag fått en ökad tro på hans kompetens och sätt att leda laget. Hoppas det håller i sig över tid.

En fråga till någon gammal hockeylirare i forumet. I presskonferensen pratar Peter om "Odd man ..." emot sig. Vad menar han? Är det att man är mindre spelare i tillbakaspelet eller menar han något mer/annat?
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Nyckeln i offensiven är att Danielsson flyttats upp i första och Gunler som kommit in med kvalitet samtidigt som vi fått ned Bulan i andra. Redan förra matchen såg man tendenser till bättring.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Tack!
Bra PK och bra svar från båda tränarna på ett par frågor som dom verkade anse komma från nån som inte kan så mkt om hockey och hur en tränare arbetar.
Kul att Roger berömde vår spelidé, lite självberöm där... :-)
+1
Kommentera