Brynäs IF

710817 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103440

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Jag väljer bort alla som inte är målvaktstränare till att börja med. Sen har du ju hört mycket fint om Honken därför att han är brynäsare och en gammal legend men om random målvaktstränare så har du inte hört så mycket eftersom att de inte är just Brynäsare och gamla legender. Det är lätt att hamna i fällan att ta Brynäsaren efter som att rekryterarna i Brynäs har en relation till dem och känner till deras personlighet och på grund av detta så slarvas det i researchen av övriga kandidater (om det ens tas fram andra kandidater).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Nu tillhör jag inte skaran som alltid propagerar för gamla spelare i diverse roller i föreningen efter spelarkarriären. Har faktiskt aldrig hänt tidigare. Rätt man på rätt plats, helt enkelt.

Däremot är jag rätt övertygad att Honken skulle kunna utvecklas till en målvaktstränare utav rang. Då skulle jag inte ha något emot att se honom i Brynäs iaf.

Nog om detta.

Jag är mer intresserad varför Danielsson inte får fortsatt förtroende. Måste nästan ha skurit sig med PA eller!?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nå kära Brynäsare allting hänger på sundlöv nu Harper skriver och säger att finns de intresse från Gävle så kommer jag mycket spelar roll då Jaedon är i laget så nu lär du börja öppna faxen sundlöv ska kolla med min källa senare under dagen om han hört nått
Kommentera