Brynäs IF

709851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103791

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Tycker ändå att vårt spelmässiga övertag och bra tendenser är en jävligt klen tröst. Mest för att Dif saknar flera bärande spelare.

Idag var lite av en straffspark och vi missade. Riktigt riktigt surt..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Davey85: Ja, det är skitsurt. Riktigt surt. Egen ineffektivitet, ett par målvaktstabbar och en olycksminut där dom får matchen gratis avgör det hela. Tyvärr.
Trots manfall så går Djurgården lite på rus och hörntänder när dom får 3-0 till skänks och får naturligtvis mkt energi av det.
Vi får skylla oss själva som inte har tillräcklig killerinstinkt i första när vi egentligen skulle ha gjort 3 eller 4 mål. Känns som att spelarna i det läget omedvetet känner sig överlägsna och räknar med att det bara är en tidsfråga innan målen börjar trilla in.
Funkar ju inte så, som bekant. 1-0 var iaf hanterbart att kunna hämta sig ifrån och även 2-0, som det kändes. Sen blir trean en rejäl käftsmäll och det är egentligen osannolikt att dom gör 3 mål under en och samma minut, utan att egentligen skapa nånting själva.
Som du säger: känns som en straffspark som vi missar grovt, mot ett för dagen klart sämre lag.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Davey85: väldigt lik Växjömatchen på det sättet. Efter man fått ledningen så spelar djurgården smart. Spelar, vad det verkar, 1-1 resten av matchen.

Man kan göra bra prestationer på olika sätt tydligen. Man kan tydligen oxå
Göra bra prestationer och ta tre poäng.

Brynäs har en lång väg att vandra
Låst ämne