Brynäs IF

713442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103813

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Brynäsgubbe: Grattis! 👏 Du stod just för den sämsta analys jag någonsin hört...

-Efter malmömatchen och Peters prat om prestationen så handlade det mest om statistiken. Ögat sa ändå att Brynäs var sämre. Idag däremot... Brynäs är minst en storlek större i spelet än vad DIF är. Nyckeln är första 10. Är man så spelförande utan att göra mål svänger pendeln ofta över och motståndaren får ett eller några enkla mål att gå på...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
bradberry: Välj vilket ord du vill, vem bryr sig. Ingen expert kommer hålla med dig. 6e raka bortaförlusten är ett faktum. Tendenser hit och tendenser dit, spelar ingen roll när vi fortsätter göra samma misstag match efter match som försatt oss i den här situationen. DIFs manfall är anledningen till att vi har mycket puckinnehav, men vi lyckas ändå inte förvalta ett skit trots att DIF är ordentligt handikappade ikväll.

Tro vad du vill men såhär ser det ut för dåliga lag. Berg- och dalbana, ibland ser det bättre ut men resultaten speglar verkligheten. 3 poäng av de senaste 24 möjliga.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
bradberry: Hörde Andreasson i pausen och det verkar som att PA varitr missnöjd med Danielsson och dennes jobb med målvaktsarbetet och bl.a vill få målvakten och uteförsvaret att kommunicera mera under matcherna. PA och Andreasson satte ju ett bra försvarsspel tillsammans i Malmö, förhoppningsvis lyckas Andreasson göra Ersson lika säker och trygg som Alsenfelt.
Låst ämne