Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103899

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Zappaholic: "Inte ett dugg oroande. Anton kan, liksom de flesta elitspelare och tränare, skilja på prestation och resultat.

Sånt jobbar coacher mycket med att förmedla till sina spelare. Vi fans har desto svårare och blandar ofta ihop begreppen."

Jag tror nog dom flesta här kan skilja mellan begreppen prestation och resultat (däremot mål och vision verkar svårare).

men det är verkligen oroväckande att, som Brynäs verkar se det, dom senaste tre matcherna varit "bra prestationer" och man inte varit nära poäng i 2 av dem, faktiskt har det varit klara förluster.

Räcker då den prestation som Brynäs kan åstadkomma med sitt spel för att i slutänden nå önskade resultat. Det känns faktiskt tveksamt måste jag säga.

Återigen få jag dra upp den uttjatade processen som man antar ska leda till ännu bättre prestationer. Ska man fortsätta på inslagen väg och titta på prestationer som inte når resultat eller måste man göra en större förändring för att inte hamna i en ohållbara position, dvs fast förankrade i botten.

Goda prestationer ger inga gratisplatser i varken tabell eller i slutänden i shl.
Låst ämne