Brynäs IF

705117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105169

Sv: Brynäs-Färjestad
Trodde aldrig jag skulle skriva detta. Jag säger upp Cmore. Jag orkar inte att se fler förluster. Jag mår så dåligt av detta att det går ut över mitt eget välbefinnande och mitt humör gentemot min familj.

Kommer att följa Brynäs via SHL.se och jag kan bara hoppas att vi blir kvar i SHL. När jag ser spelet och inställningen på isen tvivlar jag så mycket att jag lägget ner nu. Om vi hamnar på 13:e eller 14:e spelar ingen roll, kval blir det oavsett. Normalt är jag av naturen positiv men nu orkar jag inte mer.

Vi hörs 21/22, förhoppningsvis i SHL men förmodligen i allsvenskan.
Älskar Brynäs, kommer alltid att älska Brynäs men jag orkar inte mer.

Kanske ser det bättre ut i februari, då kommer jag tillbaka och ni ser mig som en medgångssupporter, då får ni göra det. Jag är dock så fast i Brynäsgreppet att jag måste släppa nu, mår för dåligt och det går ut över mitt liv för mycket.

Må gott govänner och håll fast, jag fortsätter att följa....på distans
#33
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad
#33: jag förstår och känner samma sak! Är på god väg att fimpa cmore! Blir på så frustrerat dåligt humör när det ser ut som det gör match efter match! Jag väljer nog att följa resultatet i gd dagen efter om jag bry mig alls! Kanske skall undvika hockey helt till säsongen är över
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
#33: Tänker i liknande banor men inser samtidigt det logiska i att pilar pekar nedåt. Vi har varit på ett sluttande plan ganska länge nu....PA är säkert en utmärkt tränare, men jag är skeptisk till att han kan vända detta - vi hade behövt en helt annan inledning på säsongen med tanke på vår historik.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
#33: Ta hand om dig, vi ses när vi ses. Ingen ska döma någon annan för medgång eller annat, bara man själv som person vet vad som är rätt och bäst för sig själv och familjen
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
#33: För er som inte vill betala för att se Brynäs i detta skick kan gå in på hesgoal.com
Gratis sida som funkar super där de sänder alla matcher
Låst ämne