Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105261

Sv: A propósito de nada
Axle San: Uttalas klart och tydligt av huvudpersonen själv.

Jag är kluven... Jag förstår att relationen målvakt-målvaktstränare är nära och speciell och kanske inte liknar så mycket annat...

Men visst speglar det vår tidsålder när en ung underpresterande parvel till målvakt får en mv-tränare sparkad för han tycker personkemin inte funkar....🤷‍♂️ Hade nog inte funkat på Tigerns tid... Då hade målvakten fått stämpeln ”svagt psyke” och antingen jobbat med att anpassa sig eller kliva av/kliva åt sidan.

Bortskämda snorvalpar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Kan ju också vara så att Ersson verkligen har försökt med Danielsson men till sist insett att ett byte av tränare kanske är bäst för båda parter.
Vad jag har förstått så är det knappast Erssons psyke som är problemet, just psyket anses väl vara hans främsta egenskap enligt bl.a Andreasson.
Det som ev kan tolkas som ett uttryck för ett bortskämt snorvalpsbeteende kan mao lika gärna tolkas som ett uttalande från en ung och psykiskt stark målvakt med tålamod som vet vad han vill och nu tycker att han kommit till vägs ände med Danielsson.
Att Danielsson dessutom verkar ha accepterat ett annat jobb i föreningen kan ju också tyda på att han tagit sitt ansvar och är medveten om att även han själv har del i att det inte funkat som man förväntat sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Alltså... vore jag Mormor så skulle jag ladda faxen med ett extrastort mag A4 och skicka ett SOS till världens agenter: "Mayday Mayday. Behov av förstekeeper. Stop. Position 13 Stop. Sjunker fort. Stop. Mormor. Stop. Mayday Mayday"
Kommentera