Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105274

Sv: A propósito de nada
bradberry: Kan ju också vara så att Ersson verkligen har försökt med Danielsson men till sist insett att ett byte av tränare kanske är bäst för båda parter.
Vad jag har förstått så är det knappast Erssons psyke som är problemet, just psyket anses väl vara hans främsta egenskap enligt bl.a Andreasson.
Det som ev kan tolkas som ett uttryck för ett bortskämt snorvalpsbeteende kan mao lika gärna tolkas som ett uttalande från en ung och psykiskt stark målvakt med tålamod som vet vad han vill och nu tycker att han kommit till vägs ände med Danielsson.
Att Danielsson dessutom verkar ha accepterat ett annat jobb i föreningen kan ju också tyda på att han tagit sitt ansvar och är medveten om att även han själv har del i att det inte funkat som man förväntat sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart vill inte Danielsson bli arbetslös i coronatider. Anledningen till att han verkar acceptera lite andra arbetsuppgifter är nog inte svårare än så. Det kan nog dröja några år innan en klubb kan erbjuda honom samma lön som han får i Brynäs nu.
Kommentera