Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105499

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : Det är alltid lätt att säga "ge juniorerna chansen", men det måste finnas juniorer som är värda chansen också. Jag tycker att Oskar Kvist för väldigt mycket istid i relation till vad han tillför. Han sliter på och rör om i grytan, men är svag offensivt och tar udden av den kedjan. Förhoppningsvis kan han utveckla sitt offensiva spel under säsongen, tjusningen med unga grabbar är ju att de har potential att bli bättre. Kvist utstrålar också en energi och hunger som saknas hos många veteraner. Hoppas få se Ljungkrantz mer under säsongen, men om han inte lyckas konkurrera ut Alcén, så säger det något om hans nuvarande slagkraft.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nog finns det juniorer som är värda chansen. Vi har två stycken nyligen draftade juniorer Ljungkrantz och Persson. Där Ljungkrantz fått 12 min och Persson 0 min istid hittills. Där finns utan tvekan potential. Håller med om att Kvist fått mycket istid. Tror inte alls att det är något fel med Ljungkrantz potential, snarare vilken spelartyp PA valt hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Juniorerna tillför framförallt konkurrens och energi i truppen men kanske inte så mycket rent spelmässigt just nu. Problemet är våra stjärnor, vi måste ha två kedjor som lirar minst jämt med motståndarna och det har vi inte. Scott och Jaedon levererar framåt, bra👏🏻👏🏻 Danielsson är på G men Rödin floppar liksom Molin och Ölund och Berglund och Sallinen har försvunnit.
Backarna är överlag faktiskt bättre än anfallarna och jag tror inte de största bristerna finns där.
Sen Ersson, han behöver konkurrens.
Kommentera