Brynäs IF

713031 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107355

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Asterix: Tabellen ljuger inte. Rätt mental inställning är bra men det krävs mycket annat också,
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Brynäs har större problem än man någonsin haft tidigare. Känslan är att man står inför klubbens värsta period någonsin. När man, förutom det sportsliga, oxå är i ekonomiskt förfall finns ju inte så mycket verktyg att ta till heller. Verktyg att rätta till de många felbeslut som tagits.

Jag tycker denna säsong bevisar något. Idén om att Andersson ska riva fundament och föra in nytt i klubben är i grunden god. Problemet är att Brynäs A-lag bara tillhör en gavel i detta bygge. Det som skulle behövas är nytt blod i ledningen. Jag pratar inte bara om Campese, det stannar inte där. Vi har en extremt anonym styrelse med en ordförande som gömmer sig när det blåser. Dessutom en valberedning som springer styrelsens ärenden istället för att se till klubbens bästa på sikt. Ryggdunkarnas förening... Igen...

Ut med det gamla! In med nytt, nytt, nytt... Inte bara i spelartruppen utan på kansli och styrelserum. Fyra guld på tio år? Pröva den nån annanstans Michael Campese!
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Huss: En bra början är att vi börjar tro på laget. Vi är också en del av det mentala. Varför är det alltid lättare att klaga än att vara konstruktiv?
Låst ämne