Brynäs IF

710489 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107482

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Sett till den lön som han har (vad vi tror) och till hur han presterat så förstår jag att han är petad. Men kan ändå någonstans inte förstå hur han kan petas till förmån för tex Berglund och Björk tex. Visst Björk är mer offensivt lagd, men samtidigt så jävla trög på skridskorna.
Givetvis hoppas jag man kan göra sig av med Sigalet trots allt, sett till lön för att hitta något intressant offensivt hot istället.
Hur ser det ut med AHL-spelare till SHL? Måste dom skriva på för hela året om de skulle komma för att få lira i SHL?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
mattiask: att björk får fortsätta spela är en gåta för mig. Offensiv back med 2 ass och minus 14 inför Leksands matchen. Visst han har ett bra skott men ingen i bif skjuter ju.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
mattiask: Sigalet är nog bäst betald av de spelarna, och det kanske också har nåt att göra med attityden, det är svårt att säga som utomstående. Sammantaget lär PA ha sina skäl att peta just Sigalet.

Ja, tror AHL-spelare måste skriva på för resten av säsongen. AHL kanske ställs in helt så det borde inte vara nåt problem, förutom för de som kanske hoppas ta en plats i NHL. Men det är ju tydligt att det går att få tag på kvalificerat folk som kan lira resten av säsongen, tänker på tysken i Rögle mfl. Riktigt bra spelare.
Låst ämne