Brynäs IF

717216 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109451

Sv: A propósito de nada
mattiask: Tror ni verkligen inte att Dackell konsulterade Sundlöv innan dessa värvningar? Det är jag ganska säker på iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Dackell frågade säkert alla möjliga hockeymänniskor om nyförvärven innan han värvade dom. Så går det ju till i hockeyvärlden. Det var dock Inge som gjorde honom sällskap på flertalet scoutingresor där de bland annat kom fram till att Zetterberg och Lindelöf hade enorm potential.

Sundlöv gillar också att se matcher på plats, och till skillnad från många andra har han dessutom bra koll på J20-laget. När J20 åkte ut mot Djurgården häromåret i en liten hall i södra Stockholm var Sundlöv en av få bekanta ansikten på plats. Annars var det mest anhöriga där, och kanske någon halvgalen supporter som undertecknad. Nu spelade i och för sig Sundlövs grabb i laget men under alla Sundlövs sportchefsår har det varit en tydlig tendens att han har koll på J20.

En intressant detalj som jag har noterat är att de bästa sportcheferna och tränarna verkar ha störst intresse för J20. Minns exempelvis snöpliga finalen i Globen säsongen 09/10 när Jonas Rönnqvist var på plats och scoutade Daniel Gunnarsson i Leksand, som han så småningom hämtade till Luleå.
Kommentera