Brynäs IF

717275 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109724

Sv: A propósito de nada
majk: Vad menar du med att det inte är en ny regel? Sen när börjar NHL-kontrakterade spelare inleda säsonger i SHL? Det här beror ju enbart på att pandemin har gjort ett en ny situation har uppstått. Fattar att det finns bakomliggande orsaker (gamla kontrakt) som rent juridiskt gör att de har rätt att spela i SHL men ur ligans perspektiv kan det väl inte vara rimligt att det går före sportslig rättvisa?

Fattar att allsvenska lag hade lite kapprustning, men så är det ju alltid under säsonger. Som jag har uppfattat det har dessa killar var billigare än SHL-lån, vilket säger mycket. Det har alltså inte funnits stora ekonomiska risker med att ta in NHL-killarna.

Då är det väl en minst lika stor sportslig rustning som pågår i SHL för att inte åka ur ligan. Hur många spelare har Djurgården värvat under pågående säsong, lån inkluderat? Ni har väl redan värvat 3 spelare, plus Björnfot, och har fler på ingång... Apropå kapprustning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Då är det väl en minst lika stor sportslig rustning som pågår i SHL för att inte åka ur ligan. Hur många spelare har Djurgården värvat under pågående säsong, lån inkluderat? Ni har väl redan värvat 3 spelare, plus Björnfot, och har fler på ingång... Apropå kapprustning."

Trots att DIF tillhör bottenlagen, så bör de här värvningarna granskas...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi har värvat Mantas, Björnfot, Nardella, Ekberg, Rakhshani, Linus A och Bokk. Det är väl väldigt få om man tänker på att vi tappat Jensen, Rämö, Garrison, Hultström, Alsing, Mylläri, Bulan, Possler, Widing och Guter(kan ha missat nån). Fler ut än in.
Vi har inga fler på gång om inte du vet mer än jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Söderström hade ett underliggande kontrakt förra året när han spelade hos er till exempel. Jag minns inte så bra men har för mig att det inte var så mycket tjafs då?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
DIF som är ett bottenlag behöver alla lån de kan få från NHL.
Kommentera