Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109829

Sv: A propósito de nada
Hur utbrett är Covid i Brynäs trupp? Det är väl av ett jävla allmänintresse. Förstår att man inte behöver gå ner på individnivå men man kan väl gå ut med om det är 3-4 stycken eller 15-20...

Men den slutna hemlighetsklubben fortsätter att undanhålla relevant information till sina fans...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: ” Hur utbrett är Covid i Brynäs trupp? Det är väl av ett jävla allmänintresse. Förstår att man inte behöver gå ner på individnivå men man kan väl gå ut med om det är 3-4 stycken eller 15-20...

Men den slutna hemlighetsklubben fortsätter att undanhålla relevant information till sina fans...”

För att få den infon måste du bli privatpartner triple A för endast 7999 kr i månaden. Då får du reda på hur många sjuka Brynäs har.

Som bonus berättar föreningen vilket faxpapper som mormor använder och du får tillgång till campeses egen tolkning av Ges klassiker, med nya titel ”när vi gräver guld i tio år”

Om det inte är intressant kan du gratis få höra mylings version av ”guldet blev till sand” framförd på bilagan så snart coronan är över.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Svenska Ishockeyförbundets Verkställande utskott har beslutat om riktlinjerna och gäller då för de serier som administreras av Svenska Ishockeyförbundet, det vill säga SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan, Hockeyettan, J20 Nationell och J18 Nationell. Beslut gällande att skjuta upp eller ställa in matcher tas i Tävlingsnämnden och riktlinjerna är en vägledning i nämndens beslutsfattande.

Varje ärende kommer vara unikt och kräva separat prövning. För att nämnden ska ta upp ärendet behöver ett större antal spelare eller ledare i ett lag antingen ha konstaterad Corona eller insjuknat med stark misstanke om Corona och riktlinjen för större antal spelare är fem eller flera. Vidare behövs ett medicinskt utlåtande från den medicinskt ansvarige i föreningen med bedömning av risken för smittspridning."

Bör ju med andra ord vara 5 eller flera antar jag?
Men det är som du säger svårt att veta hur utbrett det är i laget såklart.
Kommentera