Brynäs IF

715188 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2112111

Sv: A propósito de nada
majk: Exakt, 16 st på kontrakt. Hade varit bra om någon tidning tog sitt journalistiska ansvar och frågade ledningen om hur man hamnade i den sitsen. Kan man göra som vissa bandyklubbar gjort och bara säga upp alla kontrakt måste man göra det. Vore extremt bra att rensa upp denna skit och starta om på ny kula. Och max skriva tvåårskontrakt i fortsättningen, jag är så extremt trött på långtidskontrakten föreningen slänger iväg till höger och vänster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Journalistiskt ansvar har vi tyvärr inte mycket av i stan. Det är viktigare/roligare/lättare att rapportera "nu satte Bulan ett skott i krysset" på träningen än att ställa relevanta frågor till ledningen. De sportintresserade lärarna på journalistutbildningarna lär gråta blod.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: inte bara det, utan även mängden kontrakt. Man bör likt förr ha juniorer i truppen. Då får man färre kontrakt. Kan fokusera på kvalité. Nu har vi bara en dyr och dålig trupp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Långa kontrakt är alltid en risk. Även fast jag älskar Jacob Josefson så tycker jag det är dumt att skriva 4 år. Men sen kanske man inte fått spelaren i så fall. Det är inte alltid bara upp till klubben.
Jag ser helst bara ettårskontrakt förutom på billiga spelare. Men det går väl sällan spelare med på.
Kommentera