Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2112130

Sv: A propósito de nada
Peja: Helt rimliga riktlinjer att förhålla sig till. Men varför har Brynäs agerat som dom gjort? Varför signade man Danielsson på 2 säsonger vid 36 års ålder? Varför signade man Bertilsson på 4 säsonger vid 29 års ålder? Det är ju rätt fascinerande hur en agent kan snurra upp Sundlöv så mycket på läktaren att han lyckas få till ett tvåårskontrakt på Danielsson. En spelare vid hög ålder som är rotad i Gävle med familj. Helt ofattbart egentligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag har för mig att man skrev 1+1 med Danielsson men jag kan ju minnas fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja, Danielsson skulle antagligen gå till Almtuna om han inte fick nytt kontrakt av Brynäs. Tvivlar på att han vill flytta igen. En del av spelarna vi har på flerårskontrakt skulle nog ha svårt att platsa i allsvenskan, i topplagen skulle de definitivt inte platsa.

och ja, det vore ju givet att sätta upp principer, typ som de jag beskriver. En fördel med att ha uttalade principer kring kontrakt på det sättet är att man kan hänvisa till det i förhandlingar när äldre spelare vill ha långa kontrakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Måste ju finnas andra faktorer också, Danielsson levererar ju fortfarande poäng och gick ner kraftigt i lön för att kunna spela i Brynäs. Till nästa sässe lär han få lite mindre speltid i en 3e kedja möjligtvis och spela mer PP, likt bröderna Sedin i Vancouver dom sista åren
Kommentera