Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2118338

Sv: A propósito de nada
Axle San: Nä, Brynäs PP fungerade inte i början av förra säsongen, det var ett av de sämsta i ligan. Det löste sig när Emil Molin kom in. Sundquist använde Zetterberg fel men Z misslyckades även i Tingsryd under Sundquists ledning. Det var otur för Z att Brynäs tränades av Sundquist när han var här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det blir ju svårt att göra en rättvis bedömning av dom senaste årens nyförvärv med tanke på den turbulens som varit. Det är ju ingen spelare som utvecklats och knappt något nyförvärv har har motsvarat förväntningarna. I en mer stabil miljö kanske båda Lindelöf och Zetterberg hade levererat på SHL nivå. Dackell hade en ambition att spela en annan typ av hockey med mer puckkontroll och varierat tempo och mindre tuta och kör. Med den bakgrunden var det väl värvningar som låg i linje med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det var väl kanske inte Z skott som behövdes i PP utan Molins pucksäkerhet.
Z var för dålig för en roll högre upp i laget och är ju ingen spelare för igelkotten överhuvudtaget så det var förstås en felvärvning som inte passade in i laget överhuvudtaget.
Z skall förstås spela i en toppkedja för att lyckas då han inte är en spelare som har vad som krävs för att spela i en tredje/fjärdekedja i ett bottenlag i SHL.
Jag skyller på Dacke här.
Kommentera