Brynäs IF

711060 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2118344

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ang Dackes filosofi.
Det var säkert en bra tanke.
Men då får man ju värva spelare som håller måttet i SHL.
Inte lita/tro att spelare från allsvenskann ska klara av att utföra det jobbet.
Där var det stora felet.
Sen så ska man ha rätt tränare oxå..

Många fel blev det..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Ja en oerfaren sportchef och tränare var inte optimal uppsättning för att göra jobbet. Nu har vi en erfaren sportchef och tränare och genomgår en process som hade behövt startas direkt när Bengtzén sparkades.
Jag tror att Inge hade väldigt stort inflytande över värvningarna och såg han potential så har jag iallafall inte kompetens att ifrågasätt det. Men till det lagbygge och i det läge Brynäs var just då var det inte optimalt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Ja, allt måste ju klaffa. Zetterberg är en ganska utpräglad rollspelare, för att han ska ha nån chans att lyckas ens på allsvensk nivå måste han få exakt den rollen i powerplay. Där bygger han självförtroende som hjälper honom i 5mot5, där Brynäs dock hade behövt coachat honom mycket för att det eventuellt skulle funka. När Zetterberg inte används rätt blir det pannkaka även i allsvenskan. Om man värvar en sån spelare måste man prata igenom saken ordentligt och se till att använda honom rätt, annars blir det bara fel.

Zzz: Absolut, om Brynäs hade spelat ett kontrollerande possession-spel hade Lindelöf blivit en större tillgång, men ändå tveksamt om en spelare med hans skridskoåkning kan spela i dagens SHL.
Kommentera