Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120163

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
mk: Håller med dig. Det kommer viktigare matcher. Sedan dagens match. Första perioden var underlig med många mål. De som säger att Leksand var överlägsna ljuger.

Andra perioden är det ju domarna som avgör. Leksand får tre pp och domarna missar (blundar för) det klaraste matchstraffet på fem säsonger. Nån mer än jag som saknar åtal för tjänstefel? Att Leksand som överbelastar sitt starka pp dominerar denna period är inte konstigt. Jag tycker det är bra att vi inte tappar matchen totalt i denna period.

I tredje är vi lite bättre i spelet men jag tror att rädslan för att torska håller oss tillbaka. Trots allt är jag nöjd med poängskörden de senaste tre matcherna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Ständig: Hahaha! Bagdad Bob!

Så enligt dig så var Leksand inte överlägsna? Första perioden var bara underlig, andra perioden var domarnas fel och i tredje är vi bättre...?

Vet inte vad jag ska säga... men den analysen känns allt annat än objektiv...
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Ständig: Det var i 1:a perioden domarna blundar för Bergs överfall, i andra perioden blir vi enbart våldtagna.... Tycker du förskönar Brynäs insats en hel del i ditt inlägg... 19-61 (4-19, 5-25, 7-14) i skott på mål säger det mesta!!!
Låst ämne