Brynäs IF

714005 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120427

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Peja:
Möjligt att man är för djävla enögd gällande Brynäs, men Lena Sundqvist är jobbig..med sitt framlyftande av motståndarna till BIF..
Hon tjatade sönder insatserna från Leksands två tjecker,,alla ser deras förtjänster hon behöver inte förstärka..bör vara med objektiv i sina kommentarer..
Den negativa bilden c-mores kommentatorer lägger ut om BIF, blir i en förlängning negativt för föreningen Brynäs..
Verkar vara fullt godkänt att klämma till BIF på det sätt konståkaren från Vallentuna praktiserade och där ingen av de fyra domarna upptäckte huvudtacklingen på Sallinen..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
spolaisen: Fast hur ska man kunna kommentera gårdagens tillställning utan att hylla Leksands spel och såga Brynäs dito...? En kommentator ska väl skildra händelserna på isen. Det vi såg igår var som en försäsongsmatch mellan ett SHL-lag och ett division 1-lag. Jag kan tänka mig att det skulle kunna se ut så där om Brynäs mötte....säg Strömsbro på försäsongen... Nu sköt Leksand mycket utifrån men puckinnehav, närkamper och beslutsamhet skilde flera divisioner i nivå. Jag är av den bestämda uppfattningen att Leksand INTE är så bra som matchen gav sken av. Med andra ord var det Brynäs oförmåga och passivitet som gjorde Leksand bättre igår.., En pinsam tillställning som svider extra för oss med brynäshjärta då Leksand är en rival vi gärna ser som lillebror... Men Brynäshjärta kan ju inte tillskrivas hela A-truppen, det blev extra tydligt igår...
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
spolaisen: Lena är usel och hennes röst är allt annat än behaglig att lyssna på. Hon får gärna sitta i studion men inte kommentera matcher.
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
spolaisen: Appropå den tacklingen, det står inte på shls hemsida att han blivit anmäld, brukar inte det stå runt klockan 8 dagen efter en match?
Låst ämne