Brynäs IF

713201 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2122620

Sv: A propósito de nada
mk: Själv är jag tvärtom, blir bara mer taggad i motgång. Visst suger läget men nu måste ju fokus ligga på att vända det här och inte att bara älta tidigare skitmatcher. Brynäs lägstanivå gör att målskillnaden i princip kommer bli som en minuspoäng i slutändan men poängmässigt finns fortfarande möjlighet att undvika kval.

Tror dock Sundlöv & co måste göra något drastiskt snart. Förhoppningsvis blir det rockader i spelartruppen. Det sämsta vore nog om man kickar tränarna och tror att en överskattad spelargrupp ska lösa det här med andra tränare. Det vore att göra samma misstag igen, dvs överskatta truppen.

Det går att han några långsamma spelare i dagens SHL, men Brynäs har alldeles för många. Vi måste skeppa iväg några och ta in modernare spelartyper som klarar av att spela i SHL-tempo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: En förändring på tränarsidan måste vara sista alternativet med tanke på vad som finns på marknaden och att Peter Andersson har 30 månader kvar på kontraket. Men han måste justera spelsättet annars går aldrig det här. Efter dom två segrarna så var Stråhle ut i tidningen och slog sig för bröstet om att man vägrat kompromissa med speliden. Men det är fan ingen merit om spelidén inte fungerar. Vägrar dom kompromissa så finns till slut inget alternativ till att byta tränare, blödningen måste stoppas.

Jag hoppas att man nästa match plockar in Gunler och Kvist i laget och ställer över två rutinerade spelare. Varför inte Danielsson och Molin, det skulle skaka om spelarna.
Kommentera