Brynäs IF

714390 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2122621

Sv: A propósito de nada
Peja: En förändring på tränarsidan måste vara sista alternativet med tanke på vad som finns på marknaden och att Peter Andersson har 30 månader kvar på kontraket. Men han måste justera spelsättet annars går aldrig det här. Efter dom två segrarna så var Stråhle ut i tidningen och slog sig för bröstet om att man vägrat kompromissa med speliden. Men det är fan ingen merit om spelidén inte fungerar. Vägrar dom kompromissa så finns till slut inget alternativ till att byta tränare, blödningen måste stoppas.

Jag hoppas att man nästa match plockar in Gunler och Kvist i laget och ställer över två rutinerade spelare. Varför inte Danielsson och Molin, det skulle skaka om spelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jo, Alcéns intervju efter senaste segern var ju inte heller särskilt förtroendeingivande.

Tränarstaben har säkert ett spelsystem som de tror på. Det är bra att de fortsätter pusha för det spelsystemet och att de har mandat att göra det, till skillnad från typ Sundquist. Frågan är dock om det spelsystemet är rätt för det här spelarmaterialet. Det gör mig förbryllad när en spelare som Andersén spelar hyperoffensivt i spel 5 mot 5, det är mycket troligare att utfallet av hans offensiva initiativ blir att motståndarna får målchans än att Brynås får det. Och igår såg verkligen många stressade ut, även en spelare som Jaedon som överlag har gjort en bra säsong tog flertalet helt obegripliga beslut i spelet med puck.

Och ja, med tanke på hur kontrakten ser ut med tränarna, så vore det antagligen billigare att värva flertalet nya spelare än att sparka dom. Då väljer jag nya spelare varje dag i veckan.
Kommentera