Brynäs IF

713528 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2123767

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Brynäs kommer inte förlora 7 av 9 hemmamatcher. Det har de aldrig gjort. Det är inte heller helt orimligt att de vinner en av bortamatcherna. Växjö ser heta ut och där räknar jag med noll poäng, Frölunda borta är också tuffa men Brynäs har visat tidigare att de kan kontra sönder Rönnberg. Även om Luleå är ett bra lag är aldrig Brynäs chanslösa mot dem. Där tror jag på minst en poäng.

Av hemmamatcherna tror jag Brynäs tar 4-5 segrar och förlorar en på övertid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag tror att det kan vara bra med flera hemmamatcher i raken. Bättre för återhämtningen. Bättre för möjligheten att rotera laget lite.

Nu väntar alltså H, H, B, H, H, H, B, H,H.

Det är en jäkla massa hemmamatcher.

Efter uppehållet har Brynäs tagit 9 poäng på 5 matcher om jag räknade rätt nu. Det är lätt att haka upp sig på den extremt låga bottennivån i prestationerna och resultaten, men i det stora hela har poängen faktiskt plockats nu på slutet.

Angående en eventuell målvaktsvärvning. Brynäs skulle behöva en bättre målvakt bredvid Ersson, men Linköping har ju betydligt större målvaktsproblem. Om det finns en bra målvakt på marknaden vore det nästan värt att värva denne även för att få en fortsättning på LHC:s målvaktsproblem. LHC kommer aldrig kunna lämna bottenträsket utan förstärkning där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
” Brynäs kommer inte förlora 7 av 9 hemmamatcher. Det har de aldrig gjort.”

Alltså så ser du 3 vinster som minst!?!
Hoppas du har rätt, men tanke på vilka de mött efter jul och hur det sett ut mot Leksand, IOK och Linköping så skulle jag inte bli förvånad om de torskar 7 av 9. Dock talar poängsnitten/match (tom innan jul) för ca 8-9 poäng, dvs 2st 3poängare och 1 övertidsvinst, och då har du dina vinster.

” byt plats på Gunler och Desch”
”Rödin - Scott - Nicky
Harper - Ölund - Desch
Berglund - Sallinen - Gunler
Kvist - Pettersson - Molin”

Jag ser hellre ett byte av ölund mot sallinen.
Gunler har inte förtjänat en roll i en 2dra lina hitintills och verkligen inte istiden som kommer på köpet (även om JVM-mål troligen varit en positiv erfaret för självförtroende och egoboosten)
Jag ser hellre att kvist går tillbaka till bulan o ölund som var vår andra lina (här vår 3dje). Då har vi nicky som ibland skjuter på allt i 1sta, dito bulan i 3dje och Gunler i 4de (Molin bort då vi troligen sett max-kapaciteten hos honom nu.)
Harper Sallinen Desch är nog efter förstalinan bästa klapp klapp linan vi kan få ihop.
Kvist o Gunler har potential att växla upp - tom stort, vilket börjar rinna ur Birgersson (som borde fått växa med istid i HA.) men annars bidrar han ju ok och ska inte glömmas bort. Tar också hellre (en taggad) Alcen och Solem i en brunkar-roll i 4de än Molin som får göra något behålla-värmen-inhopp och gå i andra PP i stil enligt petting2.0 föreslår.

Det viktiga är att du får ”fel” i antalet vinster och att de faktiskt blir ännu fler än 3st, om så en ”Gunler - Molin - Kvist”-lina tom blev vår 1sta lina och käkade vår istid. Vinsterna är det viktiga nu, jag skiter egentligen i hur bara de kommer och vi har passerat 2 lag då vi spelat 52 seriens omgångar!
Kommentera