Brynäs IF

713746 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2125106

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Är nog upp till var och en att bedöma vad som känns mest troligt”

Det är väl det folk här inne ägnar sig åt... och jag tror att man kan utesluta filmning om man slår sig blodig mot sargkanten. Det gör ont och gör att det är rimligt att man ligger kvar en stund och känner efter. Om man inte förstår det så kan man prova att banka käften i bordskanten tills blodvite uppstår. Om man vill öka på förståelsen ytterligare så kan man be en ”kompis” sköta om bankandet så att man inte riktigt vet om tänderna kommer att sitta kvar eller om det blir lagom hårt.

För egen del så tycker jag att Scott förtjänar massor av respekt för att han efter smällen kommer tillbaka och gör två mål och dessutom står för några tuffa närkamper. Tänk om Scott spelat för Tre Kronor i VM och samma situation uppstått. Jag är helt övertygad om att han då hyllats av media för sitt mod.

Vad man kan säga är att Scott borde inte sätta sig i en sådan sårbar situation och det sätter jag upp på kontot matchotränad. Tänk o. Rhett inte visat den respekt han faktiskt visade och gått in med kraft? Då hade säsongen kunnat vara slut för Scott...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Min poäng från början har ju bara varit enögdheten hos hemmafans, inget annat.
Man gnäller över att Olsson kritiserar Scott för att filma/överdriva/agera oansvarigt innan tacklingen.
Man hade inte alls gnällt ifall PA var den som hade kritiserat en djurgårdare för att filma/överdriva/agera oansvarigt vid en likadan tackling.
Då hade man tyckt att PA måste få säga vad han tycker, typ.

Sen har debatten kantrat över till att gälla frågan om Scott verkligen filmat eller inte, vilken är en annan diskussion.

Tycker för övrigt att Rakshani förklarar saken på ett mkt trovärdigt och bra sätt i den där twitterlänken. Även om man mellan raderna kan skönja ett stänk av kritik mot hur Scott har hanterat tacklingen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: ” och jag tror att man kan utesluta filmning om man slår sig blodig mot sargkanten.”

Filmar man bör man ju falla i riktning med knuffen så det ser verkligt ut, och den riktningen bestämmer man ju inte själv och då kan ju en olycka hända i fallet.
Typ en fotbollsspelare som går in i närkamp men hoppardyker flera meter genom luften utan att nudda någon och som då landar på knät och skadar sig.

Nu tror inte jag att scott filmade dock, men skadan i sig friar ingen för någon misstanke.
Kommentera