Brynäs IF

713110 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2125122

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast om PA felaktigt målade ut nån som fuskare så skulle jag och säkert många brynäsare tycka att han var fel ute.

Vi som sett Scott spela år efter år och känner hans spelstil väl vet att han inte är en filmare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jo, men jag tycker isf att man inte ska klandra Olsson alltför mkt när han beskyller Scott för att filma om han INTE vet det VI vet: att Scott inte är nån filmare.
Dessutom är det väl inte första gången som en tränare, oavsett lag, beskyller en motståndare för filmning. Nu riktades beskyllningen dessutom mot en hemmaspelare och den kom till råga på allt från en djurgårdare (ve och fasa), så det välkända stockholmshatet hos enögda landsortssupportrar ligger nog till stor del bakom det överdrivna gnället på Olsson, skulle jag tro.... 😉
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Som jag skrivit tidigare så tycker jag att man skall väldigt försiktig med att anklaga någon för filmning då det är otroligt svårt att veta trots att det finns på film. Ibland tappar spelare balansen och typ snubblar på sina egna fötter eller reagerar instinktivt när de nästan får en smäll, nä otroligt svårt att veta överhuvudtaget.
Kommentera