Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2125170

Sv: A propósito de nada
Huge: Scott lägger sig kanske i en dålig situation momenten före impact. Men att filma är en helt annan sak.
Det gör riktigt jävla ont att slå i tänderna, tror det ser mildare ut än va det gör. Man kan inte skydda sig på nåt sätt när man får en tackling i ryggen. Han åker in med ansiktet före i sargkanten och ligger kvar för att det gör fruktansvärt ont.
Förstår inte mediadrevet.. Gå vidare herregud
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Har inte sagt något om Scott-situationen, men gör nu ändå en input.

Jag har absolut ingen åsikt om Scott, förutom att han är grym och att hans återkomst troligen gav oss segern(!) - som ett nyförvärv :)

Sen det jag egentligen bara har att säga och det som är så beklämmande är att när det händer oss eller något annat icke-lag så säger man inte ett pip om domarna och det är tabu från Cmore att prata om det. Men nu(!), ja då är det inte bara lite kritiska åsikter utan de går bananas och är på allvar upprörda typ. Icke acceptabelt!

Sen att det är tränarstaben i Djurgården som drar igång detta är än mer oacceptabelt tycker jag. Klart man ska utvärdera domarna och ha åsikter. Men gör det i kontrollerade former. Undergräv inte domarnas insats och status publikt utan låt dem döma och ta det i interna kanaler. Även om man kan ha åsikter om domslut hit och dit, så sätt er inte i dessa situationer att man crosscheckar någon bakifrån vid sargen. Var arg på er själva istället för att ta ut frustrationen på domaren.

Skamligt av media och Djurgården!
Kommentera