Brynäs IF

714010 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2125667

Sv: A propósito de nada
Peja:
Det vi kan mynna ut i är att Sundlöv är en bättre sportchef än Persson. Hade Ersson gått sönder hade Sundlöv tagit in nån som spelat i SHL. Ett välkänt ansikte. Persson gamblade mera. Visade sig blir dyrt misstag...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Jo, jag tycker att Sundlöv är bättre än Pajen. Sundlöv är mer rutinerad och det märks. Men jag menar ändå att Monstrets sena avhopp och skadorna på exempelvis Broc Little gör att Pajen har haft en svårare sits än Sundlöv. Om Ersson hade lämnat Brynäs kort innan säsongsstart, så tvivlar jag på att Sundlöv hade lyckats ersätta honom, då hade han nog också tagit in typ Rynnäs.

Kan hålla med om att Sundlöv har gjort bra värvningar under säsongen. Gunler, Harper och Billins har varit bra spelare att få in. Samtidigt är grundorsaken till att Brynäs behövde Billins att Sundlöv gjorde en galen värvning i K.Berglund. Om Sundlöv hade tagit in en spelskicklig back istället för Berglund, så hade vi inte behövt värva Billins under säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: nja, sundlövs färdiga trupper har ju varit ifrågasatt två år i rad och i fjol agerade han katastrofalt dåligt och segt.
Räddningen i år var Coronasituationen. Aldrig att Harper o billings funnits på marknaden runt jul annars.

Att sundlöv skulle ta in ett välkänt shl-ansikte är inte alls säkert. Inte om vi tittat på tidigare ageranden.
Kommentera