Brynäs IF

713186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2128536

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Coachningen sista tio men framförallt sista fem minuterna är nog det sämsta och värsta jag sett på väldigt länge i Brynäs.
Drygt tre minuter kvar, offensiv tekning och han sätter in en tredjekddja, när Rödin, Berglund tex inte spelat på 2-3 byten.
Coachningen är fan helt obegriplig och har faktiskt varit det under stora delar av säsongen.
Gillar personligen Hellkvists coachning i Leksand skarpt. Visst, har kanske inte optimalt att ens förstakedja spelar 25-26 minuter varje match.. även om deras spelare är tränade för det.. MEN sättet han matchar och coachar får mig att inse att vår coachning är totalt obefintlig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
mattiask: PA har sedan säsongens början bevisat att han inte är någon matchcoach. Hade hoppats på att Strålberg skulle ta den rollen, men icke. Med lag i motgång måste man jobba närmare och mer aktivt med spelarna. det händer inte alls nu.
Det krävs att laget överpresterar om vi skall vinna matcher för tillfället och Boorks korts filt är tillbaka, spelar vi bra offensivt så brister vi desto mer defensivt. Dåligt självförtroende och att vi har SHLs sämsta förstalina (utan Scott) gör att vi faller även i jämna matcher.
Låst ämne