Brynäs IF

713023 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2128860

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Brynäsgubbe: nej, nej, vi pröjsar värvningarna!! Drar Brynäs bara igång en kampanj så kan vi fixa detta tillsammans med sponsorerna. Kom igen, alla (många i alla fall)har vi ju sparat en massa stålar i vinter då vi inte kunnat gå på
Match.

För min del så brukar jag åka 3-4 gånger per säsong till Gävle (två pers i bilen 40 mil) och kolla på match. Det blir hotell, bensin, mat, biljett, nån öl, nåt i shoppen osv. Den utgift jag haft är att jag Swishade 500 spänn sist och är silverpartner.
Jag kan Swisha en tusing till absolut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Axle San: Det behövs en samlad kraft för att det ska bli nåt drag i en insamling. Och föreningen bör visa intresse eller åtminstone antyda att det är genomförbart med förstärkningar. Har vi inga verbala/mediala supportar som kan ta ett initiativ?

En tusing är peanuts om man tänker på hur man skulle må efter en förlust i ett kval.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Axle San: Sparat massa pengar? Vad fasen är du för supporter? Tvärtom har man väl tre-fyrdubblat pengarna redan mha säsongsbiljetter (första gången), pp guld, insamling osv.
Snåljåp...
Men en insamling till behövs. Bring it on!
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Axle San: Ja får i in 3-4 hundra lax så täcker det en stjärnspelRe 2-3 månader, det som är kvar av säsongen.... Kommer initiativet dessutom från fansen kan inte klubben lastas för att de tigger....
Låst ämne