Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2129459

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Enaranger: Ja det är väl i princip ingen tackling som Wikegård tycker att det är något fel på? Det låter i majoriteten av fallen att mottagaren tittat för mycket på puck, får skylla sig själv, saknar ögon i nacken osv. Den mest nyanserade i c more tycker jag är Sanny. Säkert mycket för sitt egna tråkiga avslut som hockeyspelare men likväl bra, enligt mig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Mickis: Det spelar väl egenltigen inte så stor roll vad olika TV-personligheter tycker om olika situationer. Det är deras jobb att tycka. Att de tycker olika och att man inte håller med dom hör ju till saken. Ibland "tycker" de förmodligen olika bara för sakens skull och för att få en diskussion i studion. Enda sättet för deras åsikter att få betydelse är att vi ger dom betydelse genom att ösa uppmärksamhet över dom.

Jag kan tycka att de gör sitt jobb bra, även om jag inte alltid håller med alla i studion. Man får väl försöka tänka på vad syftet med deras jobb, vilka roller de intar osv. Att domarna och situationsrummet inte lyckas utföra sina jobb på ett bra sätt är ju en helt separat diskussion från kvalitén på cmores olika tyckare.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Mickis:
när wikegård själv spelade under en kort period i sitt liv, så hade han pucken fastklistrad på bladet, och hade därmed full koll på alla andra på isen...bara knäskadan som satte stopp för en lysande karriär..inom hockeyn..knäskadan fick han när han cyklade omkull på väg till konsum..
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Mickis: Sanny är ju helt överlägsna de övriga i C-morestudion, både när det gäller analyser men även hur han talar och beter sig rent allmänt.
Annars är det mycket machoattityd i studion som känns väldigt förlegat.
Låst ämne