Brynäs IF

713059 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2129466

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Mickis: Det spelar väl egenltigen inte så stor roll vad olika TV-personligheter tycker om olika situationer. Det är deras jobb att tycka. Att de tycker olika och att man inte håller med dom hör ju till saken. Ibland "tycker" de förmodligen olika bara för sakens skull och för att få en diskussion i studion. Enda sättet för deras åsikter att få betydelse är att vi ger dom betydelse genom att ösa uppmärksamhet över dom.

Jag kan tycka att de gör sitt jobb bra, även om jag inte alltid håller med alla i studion. Man får väl försöka tänka på vad syftet med deras jobb, vilka roller de intar osv. Att domarna och situationsrummet inte lyckas utföra sina jobb på ett bra sätt är ju en helt separat diskussion från kvalitén på cmores olika tyckare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Peja: Självklart har de roller på c more ock ska så klart ha det. Jag skulle bara för en gångs skull vilja höra Wikegård säga att det var en idiotisk tackling på en Brynäsare.

Sen är disciplinnämnden en gåta för sig. Harper, visst en farlig tackling 5 matcher. Larsson sänker Sundh med en brutal tackling, 5 matcher.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Peja:Jag kan tänka mig att Nowick hade blivit anmäld till disciplinnämnden om Wikegård rasat och kallat tacklingen för ett överfall, där ligger problemet. Svårt att bevisa men det är min känsla att kommentatorer och tyckare direkt med sina reaktioner kan avgöra vilka förseelser som anses allvarliga och vilka som skall viftas bort som "hårda men justa tacklingar"
Låst ämne