Brynäs IF

713104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2130200

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
bradberry: Jag tror Brynäs är tvärkörda nu, med båda stjärnorna borta på lång tid. Blir otroligt svårt att försöka ersätta. Jag är fan lite uppgiven för första gången. Så jäkla trist eftersom laget gjorde an bra insats mot SKAIK och ändå vann skotten. Motgångarna har inga gränser i år.

Den där matchen var lite knäckande även för oss hårdkokta supportrar. Försöker kanske med lite konstgjord andning och donerar en hundring till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Blå grottan: Ja, det blir oerhört tufft ikväll iaf. Vi får nog räkna med att Rensfeldt och Emil Larsson gör minst ett mål var. Sen stänker nog Kovacs och Rendulic dit ett par också. Ebert och Abols har nog inget emot den backande igelkotten heller...
Tror tvåsiffrigt i arslet inte är så omöjligt. Örebro har ett riktigt vasst lag. Med Brynäs utan Scodin skiljer det 2 divisioner.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Blå grottan: Äsch då, hur kul är det att gå för slutspel och vinna SM-guld inför tomma läktare? Vi smyger in på plats 12 i år och kör stenhårt på guld nästa säsong när Rödin och Scott är tillbaka ;)

edit: Rödin får vila fötterna och köra en hel försäsong, lär bli succe 21/22!
Låst ämne