Brynäs IF

710604 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2137259

Sv: A propósito de nada
Huss: Frölunda tyngre än Brynäs idag. Men:
1. Spelschemat. Vi kör matcher i princip varannan dag. Frölunda har vilat och kunnat träna hela veckan. Brynäs såg trötta ut efter första perioden. Kanske inte jättesmart att gå runt på tre backpar när man möter Frölunda borta, men vi har väl strängt taget inte några fler matchdugliga backar just nu? Hade man kunnat pröva Viktor Persson?
2. Skadeläget. Alla här vet vad jag menar. Och även om vi fått in någon ersättare för de skadade spelarna så har vi inte hunnit träna in t ex Harper i systemet.
3. Domarna. Vi åkte på fem tvåminutare och ett matchstraff (varför det, förresten) , Frölunda noll. Jag tappade räkningen på deras slashing, tröjdragningar och framför allt interference. Joel är kung i SHL, det vet vi, men ändå...

Surt som attan. Nu väntar fyra matcher på sex dagar. Hej och hå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Ja, och spelschemat kan också vara en del av förklaringen varför laget vann matcher efter den långa pausen. Liksom VF var idag så var vi utvilade och kunde köra hårdare än motståndarna.
Sen undrar jag vart försvarsspelet försvunnit. Täpp till mittzon och kontra därifrån. Att kunna spela upp ifrån egen zon är en utopi med dagens tempofattiga lag. Lika galet som att pressa för högt med halva laget och få ideliga num underlägen i kontringar mot oss.
Nu har Campese lagt alla ägg i PA korgen om inte ”processen” tar fart eller nästa PA styrda SC får ordning på truppen så har det varit ytterligare ett par bortkastade år.
Om vi inte är i HA då dvs.....eller i kk för den delen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: Bra analys. Skallarna tar nog mer stryk än kropparna pga spelschemat, jobbigt att ladda om mellan matcherna. Mkt av misstagen kommer nog härifrån just nu.
Jobbigt för både Harper och Palve att kunna sätta sig in i spelsättet pga minimalt med träningar.
Prio 1 nu: signa NHL-backen som det ryktats om eller nåt annat i backväg.
Om inte annat så till ett ev kvalspel.
Kommentera