Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2137322

Sv: A propósito de nada
Peja: vi hade inte pratat om rättvisa om vi hade varit på slutspelsplats. Men Sundlövs ogenomtänkta spelarköp visar sig nu och då vill vi att serien måste stängas. Sundlöv orsakar Brynäs första degradering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Medan många klubbar har byggt steg för steg med utvecklingsbara spelare så har Brynäs satsat stora pengar på några få stjärnspelare och sedan kompletterat med spelare som håller en hög lägstanivå men som aldrig når högre än så. När Rödin och Scott går sönder står vi där med Mannberg, Alcén, Adam P m fl och då finns det inte många att hålla i handen när det blåser. Titta på Mannbergs, Alcéns och Petterssons stats de senaste säsongerna – det är ingen munter läsning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Bertilsson och Berglund ogenomtänkta? Laget är bättre än förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Truppen är felbyggd, där har Sundlöv definitivt ett stort ansvar, men corona som har skapat det tuffa spelschemat kan man inte klandra Sundlöv för. Brynäs hade inte varit ett topplag med ett normalt spelschema, det fattar nog alla. Men alla borde också fatta att laget hade plockat fler poäng med ett normalt spelschema.
Kommentera