Brynäs IF

713031 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2137341

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Medan många klubbar har byggt steg för steg med utvecklingsbara spelare så har Brynäs satsat stora pengar på några få stjärnspelare och sedan kompletterat med spelare som håller en hög lägstanivå men som aldrig når högre än så. När Rödin och Scott går sönder står vi där med Mannberg, Alcén, Adam P m fl och då finns det inte många att hålla i handen när det blåser. Titta på Mannbergs, Alcéns och Petterssons stats de senaste säsongerna – det är ingen munter läsning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dacke72: Ja, känns mer och mer som ett fuskbygge. Den deffensiva backsidan saknar spelskickliga backar. Och anfallssidan känns inte bättre byggd. Merparten känns som de bara vill ha pucken serverad. Desch, Gunler, Harper, Palve, Danielsson, Molin är alla bäst om någon annan gett dem lite yta. Och Sallinen, Bulan, Ölund som alla kan hålla i puck, driva och servera har inte tillräcklig fart att göra det själva. Så känns nästan som att backsidan är byggd för att bara försvara och rensa bort pucken. Och anfallssidan är byggd för att stå och vänta på att få pucken... Plus att målvaktssidan är byggd med bara en fungerande målvakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: Pengar har funnits men ingen hjärna. Därför är vi där vi är. 🤔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: Intet nytt under solen. Så har det ju varit i Brynäs sedan slutet av 90-talet. Man försöker med snabbfix och tur för att vinna nästa SMguld som vi lyckades med t.ex. 1980 och 2012 Men nu är det andra tider.
Kommentera