Brynäs IF

715675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138269

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tänk om den sportsliga ledningen hade lyssnat. Då hade vi inte suttit i skiten.

Skämt åsido, det är väl inget konstigt att det kommer fram lag som etablerar sig i toppen och gör det bra under några år på bekostnad av andra lag. Det förekommer ju i alla lagsporter.

Sen har jag svårt att hitta några som tycker att Campese och MS gör ett BRA jobb. Men jag läser inte allt härinne och förmodligen så scrollar jag för dåligt. Du får gärna nämna några.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Enligt vår egen spåkärring så har ju Oskarshamn tyvärr gått om oss i utvecklingen på samtliga plan. Naturligtvis baserat på den oerhört gedigna och genomarbetade motiveringen att dom ligger före oss i tabellen just nu.
Vi får väl isf trösta oss med att vi iaf ligger före Malmö i utvecklingen och har utvecklats lika mkt och håller samma nivå som HV.
Med hjälp av vinster i de matcher vi har tillgodo på övriga lag så är det inte omöjligt att vi om några veckor har gått förbi både HV och LHC i utvecklingen och återigen ligga före Oskarshamn i utvecklingen på alla plan....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: "Skämt åsido, det är väl inget konstigt att det kommer fram lag som etablerar sig i toppen och gör det bra under några år på bekostnad av andra lag. Det förekommer ju i alla lagsporter."

Nej, det är inte konstigt. Men betyder det att man ska luta sig tillbaka och acceptera sitt öde som omsprungen eller ska man göra något åt detta?

För några år sedan var det otänkbart att Modo skulle åka ur shl (särskilt bland deras egna fans). Nu är ett annat lag, med samma grandiosa självbild, på väg att möta samma öde.

"Sen har jag svårt att hitta några som tycker att Campese och MS gör ett BRA jobb. Men jag läser inte allt härinne och förmodligen så scrollar jag för dåligt. Du får gärna nämna några."

Den mest högljudde påhejaren är såklart Huge men det finns många fler. Ju längre säsongen har gått hör man mindre och mindre av dessa dock.

I dagsläget är det svårt att göra något åt sportchef och klubbchef, det skulle ha gjorts redan inför säsongen.

I vilken annan klubb hade Campese fått sitta kvar efter debaclet med tioårsplan och den sportsliga ledningen med Sundlöv, Dackell och Sundkvist?

När Dacke och Sunken fick ta smällen för den misslyckade säsongen så borde både Campese och Sundlöv, även dom, tackat för sig.

Gör om gör rätt och anställ ny klubbchef och sportchef. Stora frågan är om dom får ratta skutan i shl eller allsvenskan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
LYSTRING! Mellan 11.49 och 15.20 idag så avslutas tröjauktionerna på tradera för årets retrotröja. Ännu finns det således tid att buda hem en matchanvänd tröja och ge Brynäs ett välbehövligt klirr i kassan i dessa dystra corona-tider 😁 Just nu är de dyraste tröjorna Greg Scott, Erika Grahm, Anton Rödin, Lara Stalder och Simon Bertilsson!

Tröjorna är tillverkade i kanada av det i hockeykretsar välkända märket SP, hög kvalitet är garanterad 😎 In och buda, i bästa fall vinner du en tröja och i värsta fall trissar du upp priserna och ger Brynäs mer välbehövlig cash :-)
Kommentera