Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138296

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: "Skämt åsido, det är väl inget konstigt att det kommer fram lag som etablerar sig i toppen och gör det bra under några år på bekostnad av andra lag. Det förekommer ju i alla lagsporter."

Nej, det är inte konstigt. Men betyder det att man ska luta sig tillbaka och acceptera sitt öde som omsprungen eller ska man göra något åt detta?

För några år sedan var det otänkbart att Modo skulle åka ur shl (särskilt bland deras egna fans). Nu är ett annat lag, med samma grandiosa självbild, på väg att möta samma öde.

"Sen har jag svårt att hitta några som tycker att Campese och MS gör ett BRA jobb. Men jag läser inte allt härinne och förmodligen så scrollar jag för dåligt. Du får gärna nämna några."

Den mest högljudde påhejaren är såklart Huge men det finns många fler. Ju längre säsongen har gått hör man mindre och mindre av dessa dock.

I dagsläget är det svårt att göra något åt sportchef och klubbchef, det skulle ha gjorts redan inför säsongen.

I vilken annan klubb hade Campese fått sitta kvar efter debaclet med tioårsplan och den sportsliga ledningen med Sundlöv, Dackell och Sundkvist?

När Dacke och Sunken fick ta smällen för den misslyckade säsongen så borde både Campese och Sundlöv, även dom, tackat för sig.

Gör om gör rätt och anställ ny klubbchef och sportchef. Stora frågan är om dom får ratta skutan i shl eller allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Word!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nej, tvärtom. Då måste man jobba ännu hårdare, titta på de lag som lyckats, plocka russinen ur deras kaka och sätta en agenda för att bli bäst i Sverige.

Men det blev som vi vet helt fel. Brynäs har under många år nu haft fel personer på fel plats. Man borde lärt sig av misstagen och veta hur man INTE bygger en framgångsrik organisation. Man gjorde inte sin hemläxa ordentligt.

Nu ligger vi där vi har bäddat vår säng.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ”Gör om gör rätt och anställ ny klubbchef och sportchef”

Ja, det hade kanske varit det bästa, vem vet...

En annan problematik men härinne då, är anställningen du har som spåkärring.
Dags att anställa nån ny, som det känns.
Varför berättade du inte för ex MS innan han värvade eller förlängde med Rödin, Scott, Bertilsson och Billins att deras skador den här säsongen i stort skulle bli orsaken till vårt nuvarande läge?
Hade du berättat det för MS det där året som du såg att Oskarshamn skulle gå förbi oss i utvecklingen så hade han ju kunnat värva andra spelare istället. Spelare som enligt spåkulan, inte skulle få några skador, eller iaf hanterbara sådana.
Fast det kanske räcker att du byter spåkulan för att få behålla din anställning som Saidas okrönte arvinge...
Kommentera