Brynäs IF

713003 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2139943

Sv: A propósito de nada
Axle San: Floppade verkligen Sjödda som coach i Brynäs? Brynäs kickade ju Sjödda efter typ 3 raka 3 poängare och jag vill minnas att brynäs låg typ mellan 6-8 plats när han fick foten,länge sedan vi va så bra ju!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Dessutom vill jag minnas att vi låg på en boxplayprocent på ungefär 92-93%.
Då var bäst i hela europa med den siffran. Hade gärna sett Sjödin som Ass.coach. Micke Holmquist har floppat så det vara dånar om det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Alltså det var ju Dacke som hade höga krav och på den tiden var en åttondeplats en flopp, idag är en tolfteplats en flipp så allt är ju relativt.

"Så här säger tillförordnade sportchefen Andreas Dackell i ett pressmeddelande:

– Vi känner att vi inte har presterat tillräckligt bra i spelet ute på isen. Ledarskapet har inte varit tydligt nog i vardagen och i match. Vi har självklart utvärderat det här sedan säsongsstart och vi kräver mer i Brynäs IF än vad vi presterat spelmässigt.

Ny huvudtränare för Brynäs IF blir Magnus Sundquist, som befordras från sin tidigare position som assisterande tränare.

– Magnus är rätt person. Han utstrålar en trygghet i sitt ledarskap som kommer att smitta av sig på spelarna. Han kommer att komma in och visa vad han vill med laget och hjälpa grabbarna för att ta steg mot att utvecklas och bli starkare både som individer och lag, säger Andreas Dackell.

Den anrika Gävleklubben inledde säsongen svagt och den förste som fick ta smällen för detta blev sportchefen Stefan Bengtzén. Han sparkades tidigare i höstas.

Sedan dess har Brynäs lyft i tabellen från botten till mitten, men det har uppenbarligen inte räckt."
Kommentera