Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2139956

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Dessutom vill jag minnas att vi låg på en boxplayprocent på ungefär 92-93%.
Då var bäst i hela europa med den siffran. Hade gärna sett Sjödin som Ass.coach. Micke Holmquist har floppat så det vara dånar om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: Ja stämmer,som jag håller med dig helt!! upp med Sjödda ner med Holmqvist,Sjödda kan ju med sin erfarenhet som löjligt stabil SHL back samt lagkapten bidra med mycket som back coach,sen va ju Sjödda ass till Bulan när vi va som bäst!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Frågan är om special teams verkligen har så mycket med tränarna att göra eller om det handlar mer individuella spelare. När Brynäs hade spelare som Mads Hansen och Andreas Dackell hade man ju en riktigt bra BP-formation oavsett vem som tränade laget. Skulle även vilja påstå att dagens PP#1, när alla är friska, skulle leverera oavsett tränare. Självklart kommer tränarna med inputs men det spelar ingen roll hur smart du sätter samman special teams om spelarnas individuella kvalitéer är för dåliga. Spel 5 mot 5 är mer av ett kollektivt spel.

Brynäs svårigheter i boxplay beror ju på att ett antal spelare som spelar där inte längre håller måttet. Skräckexempel igår i spel 3mot5 när två spelare störtade mot Klasen längst ut på offensiv blå. Om du inte är 100% säker på att ta pucken i det läget, vilket man i stort sett aldrig kan vara mot en spelare som Klasen när denne har pucken under kontroll, är det rena dårskapet. Det finns inte på världskartan att det var agerande i linje med tränarnas instruktioner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Ja kanske ingen dum idé, Sjädda är ju en liten favorit med sitt tuggummi också, sen skulle nog Tina bli glad också.

Micke Holmquist och Sjödda skulle kunna byta arbetsuppgifter med varandra rakt av.
Kommentera