Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2144186

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Mattson: Håller med. Börjar ärligt talat tvivla på om PA är rätt över tid för Brynäs. Jättemärkliga laguttagningar och vi är i klass med Karlskronas och Moras bottensäsonger i den underliggande statistiken. Något är uppenbart fel och det börjar liksom bli svårt att fortfarande skylla på att ”processen” tar tid när det snart gått en hel säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Skrubben: Finns det någon annan med liknande meriter som är tillgänglig? Känns hopplöst att byta tränare. Brynäs skulle bara skämma ut sig ännu mer ifall PA sparkas.
Låst ämne

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Skrubben: Svårt att säga emot, men vilka alternativ har man? Sparka PA, förlora ännu mer trovärdighet i Hockeysverige och börja om igen?

Sanningen är man skulle behöva börja om på alla fronter och positioner. Förhoppningsvis kan man börja successivt säsong för säsong och bara be om att rekryteringarna man gör längs vägen blir bra. Kul att vara Brynäsare.
Låst ämne

Sv: HV71 - BRYNÄS åttonde i andra tjugotjugoett
Skrubben: har väldigt svårt för försvarsspelet då man ställer upp och är väldigt passiva. Vi får väldigt mycket skott emot oss. Detta funkar bara när målisen står på huvudet. Och dessa matcher pratar de oftast om en bra defensiv. Som i andra perioden 17-3 i skott. Det är riktigt dåligt. Då är försvaret inte bra. Man får inte ens till kontringar.
Corsin är absolut sämst i ligan och det funkar inte. Normalt kommer det lag med sämst corsi sist.
Om man klara SHL kontraktet till nästa säsong måste spelet i egen zon förändras. Denna idé lirar inte över tid
Låst ämne