Brynäs IF

705107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2152246

Sv: A propósito de nada
mattiask: Spännande och lite oväntad värvning. Hans statistik ser ju väldigt bra ut. Jag har dock inte sett han spela särskilt mycket. Vad är det för spelartyp? Det jag känner kanske är viktigast är att han åtminstone inte är långsam på skridskorna. Vi behöver mer speed i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Bra speed på grillorna. Bra storlek. Rivig spelare. Riktigt bra på att sätta dit chanserna. Tycker han påminner lite om Micke Samuelsson i spelstilen. Om ni minns honom!?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: "Det jag känner kanske är viktigast är att han åtminstone inte är långsam på skridskorna. Vi behöver mer speed i laget."

Helt enig angående speeden! Tror Brynäs förlorar enormt mycket på att vi inte alls har den speeden som övriga lag besitter. Spelare som exempelvis Lang i LIF och Wingerli i SKE ser ut som NHL spelare i 5mot5 spelet jämfört med ex. Molin, Sallinen, Alcén, Berglund, främst i spelet utan puck. Många i Brynäs besitter enorma skills med puck, men det går alldeles för långsamt för flertalet av dessa herrar. Speed är nyckeln i dagens hockey och är helt säker på att vårt "spelsystem" hade sett helt annorlunda ut om vi hade haft spelare med mer fart under grillorna!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kul med Olesen! Tycker han fortfarande är en underskattad spelare trots 1poäng/match i HA senaste 2 säsongerna. Blir nog mycket bra om han får spela i rätt omgivning.
Kommentera