Brynäs IF

713271 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2152258

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: "Det jag känner kanske är viktigast är att han åtminstone inte är långsam på skridskorna. Vi behöver mer speed i laget."

Helt enig angående speeden! Tror Brynäs förlorar enormt mycket på att vi inte alls har den speeden som övriga lag besitter. Spelare som exempelvis Lang i LIF och Wingerli i SKE ser ut som NHL spelare i 5mot5 spelet jämfört med ex. Molin, Sallinen, Alcén, Berglund, främst i spelet utan puck. Många i Brynäs besitter enorma skills med puck, men det går alldeles för långsamt för flertalet av dessa herrar. Speed är nyckeln i dagens hockey och är helt säker på att vårt "spelsystem" hade sett helt annorlunda ut om vi hade haft spelare med mer fart under grillorna!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
jomen så e re ju, vi behöver därför ge juniorerna fler chanser. Birgersson exempelvis har den speed som behövs i dagens hockey...
Solem snabbast av alla brynässpelare i snabbhetstest, men spelar nu i något allsvenskt lag...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Var det inte Bäckis som körde något specialprogram (alltså här i Gävle-trakten en sommar) för att få upp speeden? Kan vara något att skicka några av våra spelare på. Menar allvar: skridskoteknik kan man väl absolut arbeta med.
Kommentera