Brynäs IF

713450 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153922

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför är det egoistiskt av Leksand att anpassa sig till Brynäs vinning? Ska man tvingas till en match på en dags varsel så att det försämrar ens chans på poäng för ett annat lags vinning?

Låter mer som att du vill att Brynäs ska bli servade av SHL. SHL har redan förlängt ligan så man ska kunna spela ikapp matcher som dom som nu blivit inställda så då kan man väl hålla sig till spelschemat som finns?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: "Låter mer som att du vill att Brynäs ska bli servade av SHL. SHL har redan förlängt ligan så man ska kunna spela ikapp matcher som dom som nu blivit inställda så då kan man väl hålla sig till spelschemat som finns?"

Haha...
Och i våras tyckte du förstås likadant, att SHL borde ha hållit sig till spelschemat och förlängt ligan så att ni skulle få chansen att kvalspela?
Ja, man riktigt såg framför sig hur du och andra leksingar verkligen VILLE spela det där kvalspelet i våras och hur besvikna ni blev när SHL räddade er ifrån ett ovisst kvalspel och ett sannolikt 27:e återtåg. Typ....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Alla måste anpassa sig för att SHL ska kunna få ihop spelschemat. Flera andra har redan gjort det, inklusive Brynäs, men det handlar ju om en kollektiv solidaritet där alla kompromissar och gör uppoffringar. Hittills verkar alla förutom Leksand vara beredda att kompromissa och det är egoistiskt.

Att hålla sig till spelschemat som redan finns är ett ologiskt argument när det handlar om en ersättningsmatch till en inställd match.

Tramset om att Brynäs ska bli servade av SHL är också ett riktigt pissargument under en pandemisäsong där Brynäs kanske är det laget som har drabbats absolut hårdast av alla inställda matcher.

På isen håller Leksand SHL-klass, för en gångs skull, men utanför isen är det uppenbart att ni fortfarande har en bra bit kvar innan ni när den anständighetsnivån som man förväntar sig av en SHL-klubb.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Brynäs gjorde samma under annandagen. Det är väl inte jättekonstigt att lagen ser över sitt hus först.
Nu finns det ändå luft i schemat resten av säsongen även fast det skulle underlättat att spelat en match imorgon.
Kommentera