Brynäs IF

713785 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153926

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Alla måste anpassa sig för att SHL ska kunna få ihop spelschemat. Flera andra har redan gjort det, inklusive Brynäs, men det handlar ju om en kollektiv solidaritet där alla kompromissar och gör uppoffringar. Hittills verkar alla förutom Leksand vara beredda att kompromissa och det är egoistiskt.

Att hålla sig till spelschemat som redan finns är ett ologiskt argument när det handlar om en ersättningsmatch till en inställd match.

Tramset om att Brynäs ska bli servade av SHL är också ett riktigt pissargument under en pandemisäsong där Brynäs kanske är det laget som har drabbats absolut hårdast av alla inställda matcher.

På isen håller Leksand SHL-klass, för en gångs skull, men utanför isen är det uppenbart att ni fortfarande har en bra bit kvar innan ni när den anständighetsnivån som man förväntar sig av en SHL-klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Om det är egoistiskt så är jag glad att Leksand är det. Jag ser gärna att min klubb sätter sina resultat framför Brynäs bekvämlighet. Det är en tävling så ganska logiskt vara egoistisk om det gynnar ditt läge i tävlingen.

Tror du hade hållit med om platserna varit omvända och ni behövde anpassa er för t.ex Malmös vinning som är era konkurrenter om 10 platsen. Alla poäng är viktiga för dom olika streck fighterna som du säkert vet.
Kommentera