Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153930

Sv: A propósito de nada
Peja: Om det är egoistiskt så är jag glad att Leksand är det. Jag ser gärna att min klubb sätter sina resultat framför Brynäs bekvämlighet. Det är en tävling så ganska logiskt vara egoistisk om det gynnar ditt läge i tävlingen.

Tror du hade hållit med om platserna varit omvända och ni behövde anpassa er för t.ex Malmös vinning som är era konkurrenter om 10 platsen. Alla poäng är viktiga för dom olika streck fighterna som du säkert vet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Har så svårt för Leksandsupportrar vars lag blev räddade av ligan förra säsongen som nu är fruktansvärt osympatiska. Någon slags ödmjukhet vore klädsamt. Hade det varit motsatt läge hade Tjomme grinat i media återigen och tonen varit annorlunda från ert supportled.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Ännu ett bevis på att SHL sköter hela situationen amatörmässigt. Den sportsliga rättvisan är inte ens med som en parameter överhuvudtaget. Den klubb som försöker underlätta situationen (t.ex. IKO eller DIF) ger bara klubbar som Leksand fördel när de enbart ser till sitt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Om Brynäs hade blivit ombedda att rycka in med kort varsel, så hade jag förväntat mig att vi skulle gjort det. Av den enkla anledningen att andra har gjort det under säsongen, som exempelvis Djurgården. Även andra klubbar har varit på stand-by och varit beredda att spela match för att täcka upp för sent inställda matcher.

Leksand vill ha samma bekvämlighet som under en vanlig säsong. Det kan jag förstå, men det finns inget utrymme för den lyxen under den här säsongen. Det förstår nog alla som inte är fullblodsegoister.
Kommentera