Brynäs IF

713468 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154144

Sv: A propósito de nada
Davey85: En del leksingar har tydligen ngn form av uppdämt behov till att vara dryga i nutid hehe. Man får ha litet överseende..de har ju ändå haft än värre motgångar(jämfört med oss) i långa tider före nuvarande år..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jacke08: har inte tidigare säsonger ogillat dess supportrar men nu har den fått hybris... är ytters få som det går att föra en normal hockeydiskussion med
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jacke08: det är nog där skon klämmer.
Personligen tycker jag att alla leksingar som bara är här för att strö salt i såren ska hålla tyst och istället glädja sig åt Leksands framgång.

Genom att vara en idiot mot andra supportrar lär ju bara innebära att man får samma bemötande när det går sämre för Leksand. ( jag kan ha fel men jag tror inte Leksand kommer vinna alla matcher i framtiden) vilket inte är speciellt smart.

Sen köper jag inte heller skitsnacket om att Leksand fått sina framgångar gratis..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jacke08: Stod och pratade hockey med 2 (trevliga) Lexingar i baren i Sälen för länge sedan. Då kom Flygis fram -supertrevlig- och i korta förklarade han för dem att vi inte pratade hockey om ämnet var Leksand, eftersom det de sysslade med inte kan räknas som hockey... 🙂
Kommentera