Brynäs IF

712862 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2158906

Sv: A propósito de nada
Huss: Nu har vi endast fem matcher kvar. Dessutom har vi trots skral utdelning spelat rätt bra på slutet. Säg att vi lågt räknat tar 3 poäng på resterande 5 matcher. Då måste ni vinna varannan match resten av säsongen. Inte omöjligt men svårt. Det viktigaste för er är väl att slippa kval(vilket jag tror ni klarar utan problem).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF har om jag sett rätt kvar två matcher mot Leksand. Fullt möjligt att vinna minst en match mot Lif, och två av matcherna mot LHC, HV och Oskars. BIF kan definitivt även plocka tre pinnar mot Öret och Lakers med. Lakers är bra men inte omöjliga och Öret är inte jämna. Segrar i matcherna mot Oskars, eventuellt LHC, HV och i en match mot Lif skulle vara riktigt starkt med Rödin tillbaka. Och förhoppningsvis några bonuspoäng mot Öret och Lakers.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Ja, ni bör ta minst 6 poäng. Tråkiga nyheter ang. Josefsson dock, kan vara det sista vi sett av honom tyvärr.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Så är det utan tvekan! Det är ingenmansland som är prio 1. Slutspel hade varit en underbar bonus men Malmö har ju på ett närmast mirakulöst sätt reducerat dessa möjligheter... Är det något år man ska missa slutspel så är det väl denna covidsäsong...(?) Men vi börjar ju tyvärr sätta tradition i det...
Kommentera