Brynäs IF

714621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2162176

Sv: A propósito de nada
Vi måste försöka se positivt på framtiden. Om herrlaget åker ur SHL så har vi ju fortfarande damlaget att glädjas åt. Vem vet, de kanske kan kompensera herrlagets omsättningstapp? Och om herrlaget spelar i en lägre serie kanske spelarna kan lägga mer tid på att vara ute i skolorna och lära ungdomarna att vara en bra kompis. Samhällsnytta framför elitsatsning, det låter väl bra. Om herrlaget dessutom kan avlönas med lägre belopp pga nedflyttningen så kan vi kanske använda dessa pengar till att återbesätta de Direktörstjänster som försvann i pandemins fotspår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig:

"Om herrlaget åker ur SHL så har vi ju fortfarande damlaget att glädjas åt"

Det blir tyvärr bara den här säsongen i så fall.
För om vi åker ur. Då kommer vi ju inte ha råd att ha ett lika bra damlag.
För även om de är förhållandevis billiga, så blir den ekonomiska smällen så stor, att allt kommer att drabbas inom föreningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ponera att vi åker ur...

Snacka om rebuilding... På ALLA plan.

I laget blir det spelarflykt. Alcén går med på att omförhandla kontraktet och gå ner i lön mot att kontraktet förlängs med ytterligare ett år. Laget byggs sen runt Kvist och Birgersson.

Vi blir ett lag för nedre halvan i HA och T Å L A M O D blir det nya nyckelordet. En ny juniorsatsning tar vid som når sin kulmen om 3-4 år. Silfverberg, Järnkrok och Bäckström gör en historisk insats för sin ”juniorförening” och skriver extremt billiga kontrakt. Efter 3 säsonger i Hockeyallsvenskans mellanskikt möts blommandet av den nya juniorsatsningen i en fin mix av återvändande NHL-spelare. Klubben utklassar allt motstånd och vinner den allsvenska finalen med 4-0 i matcher. Man står inför säsongen 26/27 åter i SHL med ett spännande lag av åldrande stjärnor, där även Rödin och Bertilsson återanslutit och blommande unga spelare.

Mot SM-guld 2027!!!!
Kommentera